The Lord of the Rings: Adventure Card Game opnieuw uitgesteld

Nadat de releasedatum van 8 augustus niet gehaald was zou The Lord of the Rings: Adventure Card Game vandaag uit moeten komen. Ook die datum is helaas niet gehaald.

Vandaag maakte uitgever Asmodee Digital bekend dat de releasedatum opnieuw niet gehaald zou worden. Eerder deze maand dachten ze nog dat ze aan een paar weken extra genoeg zouden hebben. We nemen dus aan dat het spel ver klaar is.

Of Asmodee Digital daar zelf ook over denkt is moeilijk te zeggen. Zelf hebben ze namelijk geen nieuwe releasedatum voor dit spel gegeven. Het enige wat ze nu nog durfde te zeggen was dat het spel in de herfst van dit jaar uit moet komen.

Wel hebben ze onderstaande lanceringstrailer gepubliceerd. Aangezien het om een lanceringstrailer gaat lijkt het spel inderdaad bijna uit te komen. Officieel begint de herfst eind september. We verwachten het spel dan ook tegen het einde van die maand of begin oktober.

Wat opvalt is dat je in bovenstaande trailer helemaal geen gameplay beelden ziet. Het gaat alleen om een aantal cinematische beelden van bekende (en minder bekende) figuren uit de Lord of the Rings reeks. Dit doet dan weer vermoeden dat het spel toch nog niet zo ver af is.

Kortom veel onduidelijk omtrent deze titel. Zodra we meer weten laten we jullie dit natuurlijk zo snel mogelijk weten. Is dit een titel waar jullie naar uitkijken? Laat het ons weten in de reacties.

Jop

Een 24 jarige Nintendo fan. Op het moment volg ik een IT-Traineeship bij Calco. In mijn vrije tijd vaak aan het gamen op mijn Switch of Pokémon aan het vangen in Pokémon Go. Zin in een potje Splatoon 2? Stuur me een berichtje!

Eén gedachte over “The Lord of the Rings: Adventure Card Game opnieuw uitgesteld

Geef een reactie