Nieuwe Pokémon TCG uitbreiding in november

Begin november komt er een nieuwe uitbreiding van Pokémon kaarten, Cosmic Eclipse, dit is tevens de laatste Sun & Moon branded uitbreiding.

De set, Comic Eclipse, zal verschillende nieuwe kaarten toevoegen aan het spel. Zo zullen er onder andere twee TAG TEAM-trio’s. De ene een legendarisch trio van Dialga, Palkia en Arceus, de ander een set van baby Pokémon Togepi, Cleffa en Igglybuff. Daarnaast zijn er TAG TEAM Supporter kaarten en zitten er speciale art kaarten waarop een trainer met een Pokémon te zien is.

Totaal zullen er naast onopvallende kaarten negen nieuwe TAG TEAM GX kaarten, zeven GX kaarten, meer dan 20 Trainer kaarten en een speciale Energy kaart in het pakket zitten wanneer de set op 1 november uitkomt.

Een aantal kaartvoorbeelden kan je hieronder alvast bekijken.

Jorden

22 jarige Nintendo nerd en Games&Interactie student aan de UU. Twitter: Jorden1506 YouTube: http://www.youtube.com/c/WePlayGames

Geef een reactie