Daily Nintendo

Jouw online Nintendo Magazine

Telltale Games terug van de dood

Telltale Games is terug, maar niet exact zoals voor het faillisement. GameDaily's Amanda Farough heeft vandaag dat nieuws naar buiten gebracht.

Telltale Games is terug, maar niet exact zoals voor het faillisement. GameDaily’s Amanda Farough heeft vandaag het nieuws over Telltale Games 2.0 naar buiten gebracht.

Jamie Ottilie en Brian Waddle zijn er helemaal klaar voor, bijna alles is geregeld voor het terugbrengen van de Telltale naam en games. Vooralsnog zal Telltale 2.0 niet zelf hun games uit gaan geven en daarvoor de hulp krijgen van Athlon Games, mogelijk gaan ze in de toekomst dit wel weer doen. Volgens Ottilie is het echter van belang eerst een onderhoudbaar zakenplan op te zetten voor deze stap genomen zal worden.

Waddle en Otillie benadrukken tevens dat hoewel de naam en assets overgenomen zijn, het oorspronkelijke team er niet meer is, velen hebben al nieuwe uitdagingen gevonden na het faillissement van bijna een jaar geleden.

GameDaily heeft een heel uitgebreid artikel over het hele proces welke je hier kan vinden.