Astral Chain krijgt launch trailer

Aankomende vrijdag kunnen Switch-bezitters dan eindelijk aan de slag met deze game.

Nintendo heeft een launch trailer vrijgegeven van Astral Chain voor de Nintendo Switch. De game zal vanaf aankomende vrijdag verkrijgbaar zijn voor de hybride console van Nintendo. Mocht je nog twijfelen of de game de moeite waard is, dan kun je hier onze review alvast lezen.

Astral Chain speelt zich af in de Ark, een multiculturele stad in de nabije toekomst, en de laatste veilige plek in het land. Het spel biedt gameplay die het onderzoeken van mysteries combineert met vechten. De wereld wordt constant aangevallen door gevaarlijke wezens, die uit poorten van een andere dimensie verschijnen. Normale politie-eenheden zijn hier niet tegen opgewassen, en een speciale eenheid wordt in het leven geroepen, de Neuron. Deze eenheid vecht samen met speciale wapens, Legions genaamd, waarmee zij de monsters kunnen verslaan.

Eén gedachte over “Astral Chain krijgt launch trailer

Geef een reactie