Daily Nintendo

Jouw online Nintendo Magazine

Whipseey and the Lost Atlas krijgt lanceringstrailer

Deze Kirby look-a-like is vanaf vandaag te downloaden! Bekijk hier de lanceringstrailer.

Bij de release van een spel hoort ook een lanceringstrailer. Voor Whipseey and the lost Atlas is dat niet anders. Dit spel staat vanaf vandaag in de Nintendo eShop.

Whipseey and the Lost Atlas is een spel uitgebracht door Blowfish Studios. In eerste instantie doet het ontzettend denken aan Nintendo’s roze karakter: Kirby! Hoewel Whipseey aardig wat overeenkomsten bevat zijn bepaalde aspecten ook beduidend anders.

Nadat een jonge man genaamd Drew een magisch boek heeft gevonden wordt hij geteleporteerd naar “Whipseeyland”. Vrij te vertalen is dat zoiets als “Zweepland”. Een land waarin de zweep centraal staat. Nadat Drew veranderd is in een klein roze bolletje krijgt hij dan ook een zweep als wapen.

Samen met de hulp van Princess Alyssa gaat Drew op avontuur. Tijdens zijn avontuur komt hij door verschillende felle en levendige werelden. Hij gebruikt zijn zweep om vijanden te verslaan maar ook om obstakels te overwinnen. Zo kan hij hem als een propellor gebruiken of als liaan om zo door de levels te slingeren.

Lukt het jou om genoeg magische bollen te vinden? Deze zullen Drew uiteindelijk helpen om weer terug te komen naar zijn echte wereld. Vanaf nu kan je Whipseey and the Lost Atlas downloaden. Ga jij het spel binnenhalen? Laat het ons weten in de reacties.