Mega Man Zero/ZX Legacy Collection bevestigd voor Switch

Gisteren verscheen er al een lek en vandaag was daar de bevestiging. Er komt een Mega Man Zero/ZX Legacy Collection. Het beste nieuws: Deze bundel komt ook naar de Switch!

Naast een officiële bekendmaking van deze bundel kregen we ook meteen een releasedatum. Begin volgend jaar kunnen de Mega Man fans hun hart weer ophalen. Dit spel zal op 21 januari 2020 in de winkels liggen. Naast de releasedatum hebben we ook meer informatie over wat er precies deze bundel zal zitten.

Oude bekenden en nieuwe helden komen samen in de Mega Man Zero/ZX Legacy Collection. Alle vier de Mega Man Zero spellen, Mega Man ZX én Mega Man ZX Advent worden voor het eerst uitgebracht als een bundel. Vanaf 21 januari 2020 zal het spel voor 30 dollar (waarschijnlijk ook 30 euro) te downloaden zijn in de eShop. Wil je liever een fysieke versie? Dan zal je moeten gaan importeren. Tot op heden is een fysieke versie alleen aangekondigd voor Amerika.

In deze collectie zal je de snelle actie en uitdagende gevechten die je gewend ben van Mega Man op het grote scherm in HD kunnen spelen. Switch eigenaren kunnen het spel natuurlijk ook gewoon in handheld modus blijven spelen! Een ideale combinatie dus voor spelers die toe zijn aan wat nostalgie.

Over nostalgie gesproken, naast de prachtige HD beelden kan je er ook voor kiezen om de spellen in hun originele stijl te spelen. Een andere nieuwigheid is de Casual Scenario modus. Hiermee verlaag je de moeilijkheidsgraad waardoor het spel toegankelijk wordt voor minder ervaren spelers. Ook zit er een Save-Assist systeem ingebouwd. Hierdoor zal er vaker opgeslagen worden en hoef je niet hele levels opnieuw te spelen.

Als je na al dat gamen even toe bent aan ontspanning kan je ook dat vinden in deze bundel. Zo zitten er 600 afbeeldingen in het spel die de geschiedenis van de serie laten zien. Ondertussen kan je naar de soundtrack luisteren. De oude bekende tracks zitten in het spel als ook een aantal nieuwe tracks.

Tot slot is er ook voor de doorgewinterde spelers de nodige uitdaging. Hiervoor is de Z Chaser modus bedacht. Wat dat precies gaat zijn is nog niet bekend maar het zou de spelers een stuk meer uitdaging moeten bieden. Hierover binnenkort dus meer informatie!

Voor nu hebben we alvast onderstaande aankondigingstrailer. Wat vind jij van deze collectie? Ga jij hem volgend jaar halen? Laat het ons weten in de reacties.

Jop

Een 24 jarige Nintendo fan. Op het moment volg ik een IT-Traineeship bij Calco. In mijn vrije tijd vaak aan het gamen op mijn Switch of Pokémon aan het vangen in Pokémon Go. Zin in een potje Splatoon 2? Stuur me een berichtje!

2 gedachten over “Mega Man Zero/ZX Legacy Collection bevestigd voor Switch

Geef een reactie