Decay of Logos op het laatste moment uitgesteld

Decay of Logos stond gepland om deze donderdag uit te komen. Vandaag werd bekend dat die datum niet gehaald gaat worden.

Uitgever Rising Star Fames maakte vandaag bekend dat ze de releasedatum niet gaan halen. In overleg met de ontwikkelaar Amplify Creations leek het hen verstandig nog iets langer te wachten. Een exacte releasedatum is nu nog niet gegeven maar ze zeggen dat het spel uitgesteld is tot september. Heel lang hoeven we er dus niet op te wachten.

Op de vraag waarom het spel uitgesteld was volgde het volgende antwoord. “We willen er voor zorgen dat de spelers vanaf dag één de beste ervaring zullen hebben. Door de release een paar weken uit te stellen kunnen we dat ook bieden. Het geeft ons de tijd om nog wat kleine bugfixes door te voeren en de kwaliteit nog net wat op te schroeven.”

De laatste jaren hebben we vaak een andere trend gezien. Ontwikkelaars wilden hun spel zo snel mogelijk uitbrengen. Bugfixes kwamen dan wel in de dagen/weken na de release. Amplify Creations wil dus vanaf de eerste dag al de maximale ervaring bieden.

Wat vind jij van deze keuze? Sta jij achter de uitgever en ontwikkelaar of zou je het spel liever (met wat bugs) al eerder spelen? Laat het ons weten in de reacties.

Zodra de nieuwe releasedatum van Decay of Logos bekend is zullen we deze natuurlijk aan jullie laten weten.

Jop

Een 24 jarige Nintendo fan. Op het moment volg ik een IT-Traineeship bij Calco. In mijn vrije tijd vaak aan het gamen op mijn Switch of Pokémon aan het vangen in Pokémon Go. Zin in een potje Splatoon 2? Stuur me een berichtje!

Geef een reactie