Nintendo onderhoud gepland vanaf 26 augustus

Het is weer tijd voor een onderhoudsbeurt!

Nintendo heeft momenteel een nieuwe onderhoudsbeurt geplant voor de Nintendo Switch. Dit keer zal het onderhoud zich focussen op “network services” en iets met het communiceren met je vrienden. Wat dit daadwerkelijk betekend is nog niet bekend.

Hieronder kun je het onderhoudsschema vinden van deze sessie :

Switch – Network Services (Notice to friends, etc.)

– 5:30 PM PT (August 26) – 1 AM PT (August 27)
– 8:30 PM ET (August 26) – 4 AM ET (August 27)
– 1:30 AM in the UK (August 27) – 9 AM in the UK (August 28)
– 2:30 AM in Europe (August 27) – 10 AM in Europe (August 28)

Joey

Heyhey! Ik ben een 20-jarige jongen genaamd Joey. Ik ben heel creatief ingesteld, hou van tekeningen en volg een studie voor ICT Programmeren aan het hbo. Naast het schrijven bij Daily Nintendo sta ik ook nog bekend als PandyBearArt (www.instagram.com/PandyBearArt). Verder hou ik van gamen, anime en het horror-genre. Hoe darker hoe beter!.

Geef een reactie