[Hands-On] Vectronom

Los raadsels op met de beat

In Vectronom speel je een 3D-kubus die probeert om zich langs verschillende paden te navigeren. Het leuke aan dit spel is dat deze paden kunnen wisselen gebaseerd op de muziek die speelt. Ik heb zelf alleen de multiplayer stand kunnen spelen, die ik zelf heel leuk vond. Je speelt dan samen met een andere ”kubus” in een level en probeert samen de overkant de bereiken. Als een van de twee kubussen de overkant bereikt, wordt de andere kubus meteen mee getransporteerd. Dit vond ik soms wat irritant omdat het mij niet echt genoeg tijd gaf om zelf over de puzzel na te denken.

Het spel zelf is meer een leuk spelletje voor tussendoor en zit boordevol puzzels met bijpassende beats om doorheen te spelen. Lukt het je niet in je uppie? Dan is de multiplayer stand zeker een optie waarbij je samen met iemand anders het level probeert te behalen.

Verder vind ik kleur in spellen vaak heel belangrijk en gelukkig zat Vectronom hier vol mee.

Joey

Heyhey! Ik ben een 20-jarige jongen genaamd Joey. Ik ben heel creatief ingesteld, hou van tekeningen en volg een studie voor ICT Programmeren aan het hbo. Naast het schrijven bij Daily Nintendo sta ik ook nog bekend als PandyBearArt (www.instagram.com/PandyBearArt). Verder hou ik van gamen, anime en het horror-genre. Hoe darker hoe beter!.

Geef een reactie