Nieuwe beelden The Alliance Alive HD Remastered

Nieuwe gameplay beelden tonen de gevechten in actie.

The Alliance Alive HD Remastered werd eerder dit jaar aangekondigd voor de Nintendo Switch en moet volgende maand verschijnen. In onderstaande video kun je nieuwe gameplay beelden bewonderen welke zich dit keer richten op de gevechten in het spel.

The Alliance Alive verscheen eerder al op de Nintendo 3DS en is een klassieke turn-based RPG. Het spel vertelt het verhaal van negen personages, dat zich afspeelt op een continent geregeerd door magische wezens en verdeeld door de effecten van “distortion” Het verhaal switcht regelmatig tussen deze 9 personages, waardoor je verschillende omgevingen en perspectieven voorgeschoteld krijgt.

Vanaf 11 oktober kunnen we hier aan de slag met The Alliance Alive HD Remastered

Geef een reactie