Daily Nintendo

Jouw online Nintendo Magazine

Gameplaybeelden van The Touryst

Hoe gaat het er op Monument Islands aan toe?

Hoe gaat het er op Monument Islands aan toe?

Eerder deze week is er aangekondigd dat het avonturen-platform spel The Touryst naar de Nintendo Switch gaat komen. Alhoewel de game in november pas uitkomt kregen een aantal mensen, tijdens Gamescom 2019, nu al de kans om met deze titel aan de slag te gaan.

In The Touryst begint je avontuur op Monument Islands, maar er is zoveel te doen dat je niet eens weet waar je moet beginnen. Wil je gaan zwemmen of ga je liever duiken in een diepe oceaan? Als toerist maak je de reis die je altijd al had willen maken. Je ontdekt exotische eilanden en gaat diep de mijnen in.

De zeven minuten aan gameplay zijn hieronder te bekijken: