Update Pokémon GO rolt zich uit op Android toestellen.

Unova Pokémon zullen snel verschijnen.

Het uitrollen van Pokémon Go 0.153.0 zal beginnen in een aantal landen, langzaam aan zullen steeds meer bezitters de update kunnen downloaden. Door de update zal de grootste toevoeging zijn dat er data in zit voor Unova Pokémon.

De update is al doorzocht en hierbij is een Unova steen gevonden, het nieuwe item werkt vermoedelijk als een Sinnoh steen. Pokémon zoals Minccino zal de nieuwe steen mogelijk kunne gebruiken om te evolueren gezien dit soort Pokemon twee verschillende stenen nodig hebben om dit te kunnen.

Roël

Ik ben geboren in 1985 en al vanaf het begin betrokken bij DN in diverse rollen zoals redacteur, moderator en social media medewerker. Fan van natuurlijk Nintendo maar ik heb ook een Playstation in huis! Sportfreak en twitteraar (@_dimc85).

Geef een reactie