Daily Nintendo

Jouw online Nintendo Magazine

Bestandsgrootte Final Fantasy VIII bekend

Heb jij genoeg vrije ruimte voor deze klassieker?

De afgelopen weken is Final Fantasy regelmatig voorbij gekomen op Daily Nintendo. Nu de release steeds dichterbij komt hebben we ook steeds meer informatie.

Fans van de serie zullen de dagen al aan het afstrepen zijn. Over minder dan twee weken kunnen we aan de slag met de remaster van Final Fantasy VIII. Onlangs werd bekend dat het spel al op 3 september uit zou komen. Naast een PC en Xbox One en PlayStation 4 release komt het spel ook naar de Switch.

Inmiddels is het spel dan ook verschenen in de Nintendo eShop. Hoewel het spel nog niet gekocht kan worden zien we wel al de bestandsgrootte. Ga je dit spel op je Switch downloaden dan heb je bijna 3GB aan vrije ruimte nodig. Ook de prijs van deze klassieker staat nu vast. Voor €20,- zal je dit 20 jaar oude spel kunnen herleven.

De lijst met Final Fantasy spellen voor de Nintendo Switch wordt met deze komst steeds groter. Eerder dit jaar zagen we al Final Fantasy VII, IX, X/X-2 en XII naar Nintendo’s hybride console. Een indrukwekkend lijstje met binnenkort dus ook deel 8.

Welk deel van de Final Fantasy reeks zou jij nog graag op de Nintendo Switch zien verschijnen? Laat het ons weten in de reacties.