Video vergelijkt PS4 en Switch versie van The Witcher 3: Wild Hunt

Hoe doet de Nintendo Switch-versie het ten opzichte van de versie voor de Sony Playstation 4?

Gister werd bekend dat The Witcher 3: Wild Hunt zal verschijnen op 15 oktober. Vandaag verscheen een nieuwe video waar in de versies voor de Nintendo Switch en Sony Playstation 4 worden vergeleken. Bekijk de beelden hieronder:

Roël

Ik ben geboren in 1985 en al vanaf het begin betrokken bij DN in diverse rollen zoals redacteur, moderator en social media medewerker. Fan van natuurlijk Nintendo maar ik heb ook een Playstation in huis! Sportfreak en twitteraar (@_dimc85).

2 gedachten over “Video vergelijkt PS4 en Switch versie van The Witcher 3: Wild Hunt

  • 21/08/2019 om 09:38
    Permalink

    Tsja, dit is dus echt zo’n game die ik al op de PS4 tweedehands voor een prikkie heb gekocht en waarvoor ik dus echt niet een gedowngrade variant van ga aanschaffen voor de switch. U heeft niet iedereen twee of meer consoles……maar ik word wel een beetje moe van al die remakes…..

Geef een reactie