Bekijk hier 40 minuten aan The Witcher 3 gameplay

Eerder deze week maakte CD Projekt Red de releasedatum van the Witcher 3 bekend. Nu hebben twee medewerkers van dit team ook wat gameplay laten zien. Ben jij onder de indruk?

The Witcher 3: Wild Hunt kwam uit in mei 2015. Het was meteen ontzettend populair. Volgens vele was het een van de mooiste spellen op dat moment. Inmiddels zijn we vier jaar verder en zijn we gewend aan deze prachtige graphics.

Toch heeft CD Projekt Red opnieuw iedereen weten te verbazen. Opnieuw doen ze dat met de looks van dit spel. Verschillende media noemen het nu al een van de beste ports voor de Switch. Natuurlijk zie je verschillen met de PS4 en Xbox One-versie maar deze verschillen zijn niet gigantisch. Ook de framerate is erg goed.

Natuurlijk zijn de medewerkers daar zelf ook ontzettend trots op en dat laten ze graag zien. In bovenstaande video zien we bijna 40 minuten aan gameplay. Ook wordt er wat uitleg gegeven over wat zich precies afspeelt in het spel. Zelfs als je helemaal niet bekend bent met het spel kan het interessant zijn om deze video te kijken. Geen zin in saai gepraat? Begin de video dan op 3.40, dat is het moment dat de gameplay begint.

Wat vind jij van deze port? Ben jij net zo onder de indruk als de meeste media? Laat het ons weten in de reacties.

Jop

Een 24 jarige Nintendo fan. Op het moment volg ik een IT-Traineeship bij Calco. In mijn vrije tijd vaak aan het gamen op mijn Switch of Pokémon aan het vangen in Pokémon Go. Zin in een potje Splatoon 2? Stuur me een berichtje!

Geef een reactie