Daily Nintendo

Jouw online Nintendo Magazine

Youropa komt naar de Switch

Het spel dat de wereld op z'n kop zet, letterlijk!

Het spel dat de wereld op z’n kop zet, letterlijk!

Gistermiddag tijdens Nintendo’s Indie World livestream zijn er vele games aangekondigd en zo ook Youropa. Dit kleurrijke spel dat is ontwikkeld door frecle zal ergens in de aankomende winter naar Nintendo’s Hybride console komen, al zullen we voor een exacte datum nog even moeten wachten.

In dit platformavontuur speel je als een wezentje dat zuignappen heeft in plaats van voeten. Hierdoor kan het elke kant op lopen zonder te vallen. Op zijn reis zul je vele physics-based puzzels, raadsels, vijanden en gevaren tegenkomen. Dus wees voorzichtig!

Ben je benieuwd geworden naar deze titel? Dan is de aankondigingstrailer hieronder te bekijken:

Ben jij helemaal ondersteboven van deze trailer? Laat het ons weten in de reacties.