Daily Nintendo

Jouw online Nintendo Magazine

Torchlight II aangekondigd voor de Switch

De bekroonde RPG is terug!

De bekroonde RPG is terug!

Runic Games heeft gisteren, onder het Nintendo Indie World-evenement, aangekondigd dat Torchlight II, een al wat oudere game, voor de Switch uitgegeven wordt. Torchlight II heeft ook gelijk een releasedate gekregen, namelijk 3 september.

De game kwam origineel uit op 20 september 2012, en was tot nu dan ook enkel beschikbaar op de PC. Torchlight II zal over een twee weken ook beschikbaar worden gesteld op Xbox One en PlayStation 4.

Zie hieronder de trailer en de officiële descriptie van de game:

Torchlight II neemt je mee terug naar zijn eigenzinnige wereld vol bloeddorstige monsters, uiteenlopende kostbaarheden en duistere geheimen. Het lot van de wereld ligt wederom in jouw handen. Torchlight II is snel, leuk en tot de nok toe gevuld met actie en schatten. Ga in je eentje op avontuur of vorm online* een team met je vrienden.

  • Speel met tot wel vier spelers online. Ontdek zelf welke heldencombinaties het beste voor je werken, en neem het samen op tegen de meest pittige tegenstanders om ’s werelds mooiste schatten in de wacht te slepen.
  • Maak en personaliseer een personage van een van de vier verschillende klassen. Je kunt bij elke klasse kiezen of je als man of als vrouw wilt spelen. Dankzij de uitgebreide skillsets en hoeveelheid uitrustingen kun je je personage geheel op je eigen speelstijl afstemmen.
  • Ontdek uitgestrekte gebieden en levendige dorpjes en vecht bij weer en wind, ’s nachts en overdag. De willekeurig gegenereerde levels zorgen ervoor dat elke speelsessie van nieuwe paden, voorwerpen en monsters is voorzien.