Daily Nintendo

Jouw online Nintendo Magazine

Skellboy verschijnt deze herfst op de Switch

Altijd, overal en met iedereen!

Altijd, overal en met iedereen!

Umaiki Games heeft onlangs aangekondigd dat Skellboy uit zal komen op de Switch. De game werd gisteren tentoongesteld bij Nintendo’s Indie World-evenement. Umaiki Games heeft hierbij ook een releasedate vrijgegeven, namelijk 3 december. De game zal later dit jaar ook beschikbaar worden gesteld voor PC, Mac en Linux.

Skellboy zal hierbij ook speelbaar zijn op Gamescom 2019 bij de Nintendo Booth.

Zie hieronder een kort overzichtje en de trailer van de game:

Sometimes, when there is nobody up to the task, old heroes have to rise from the grave to save the day! Crush your enemies and make good use of their guts – literally, as you can augment Skippy with your foe’s body parts and weapons! 

Help Skippy, the cubic skeleton, to fight off Squaruman’s endless forces of undead and vicious foes in this rectangular action packed cardboard adventure!