Daily Nintendo

Jouw online Nintendo Magazine

Röki verschijnt deze winter op de Switch

Elk duister sprookje heeft een monster…

Elk duister sprookje heeft een monster…

Röki is gisteren, gedurende het Nintendo Indie World-evenement, aangekondigd voor de Switch. De game heeft nog geen vaste releasedate gekregen, maar wordt verwacht deze winter uit te komen.
Het is een spel van avontuur, moed en folklore. De game gaat dan ook over monsters die niet zouden moeten bestaan, maar dat, om de een of andere reden, wel doen.

Zie hieronder de trailer en de officiële descriptie van de game:

Röki is een avonturengame die is gebaseerd op Scandinavische volksverhalen; een duister, hedendaags sprookje dat wordt begeleid door een roerend verhaal, oude puzzels, wonderlijke verkenningstochten en een magnifieke tekenstijl.

Samen met Tove ga je op een fantastische reis, een reis die haar diep naar een verborgen en langvergeten wereld vol mysterieuze gebieden en eigenaardige wezens brengt.

Ontdek de oude wildernis, ontrafel de mysteries en red je familie in deze moderne avonturengame voor jong en oud.

  • Verken een rijke en betoverende wereld van winterse Scandinavische folklore, een wereld in de kenmerkende grafische stijl van Röki.
  • Ontdek de oeroude en magische wezens van de Scandinavische wildernis; sommige zijn vriendelijk, andere niet! Op je reis kom je de meest unieke, eigenaardige personages tegen.
  • De oude wildernis herbergt talloze geheimen. Ga op zoek naar in de vergetelheid geraakte voorwerpen die je tijdens je avontuur kunnen helpen.