Daily Nintendo

Jouw online Nintendo Magazine

Kine aangekondigd voor de Switch

Kine komt eraan!

Kine komt eraan!

Kine is een van de games die gisteren zijn aangekondigd onder Nintendo’s Indie World-evenement. De game gaat over Euler, Quat en Roo, welke allemaal muzikanten willen worden. Kine heeft het nogal op puzzels, dus je zal je hoofd erbij moeten houden!

Gwen Frey, de ontwikkelaar van Kine, heeft hierbij ook een releasedate vrijgegeven, namelijk 27 oktober.

Zie hieronder een kort overzichtje en de trailer van de game:

Kine is a 3D narrative puzzle game about three daring machines that aspire to be musicians. Embark across a theatrical dreamscape by solving a wide variety of increasingly difficult 3D puzzles. Guide Euler, Quat, and Roo as they struggle to form a band and find their big break!