Daily Nintendo @Gamescom 2019

We delen leuke foto’s met jullie via social media!

De Gamescom staat op het punt te beginnen en een deel van de DN-redactie reist ook dit jaar nu weer af naar Keulen om het evenement bij te wonen. De Gamescom is de grootste gamebeurs van Europa waar aankomende games volop worden getoond. Het perfecte moment om voor jullie aankomende Switch-titels te testen.

Natuurlijk kun je ook als bezoeker naar de Gamescom maar wij zullen via social media een leuke sfeerimpressie geven. Op onze Instagram en Facebook zullen we leuke foto’s met jullie gaan delen. Zorg dus dat je ons ook op social media volgt! Uitgebreide previews van games die we gaan testen volgen later natuurlijk ook.

Ben jij zelf ook van plan naar de Gamescom te gaan? Laat het ons weten in de reacties.

Eén gedachte over “Daily Nintendo @Gamescom 2019

Geef een reactie