Superhot komt waarschijnlijk naar de Switch

Update data is gevonden, terwijl de game nog niet eens uit is!

Het lijkt erop dat Superhot naar de Switch komt. Update data is namelijk gevonden op de Nintendo servers, terwijl de game nog helemaal niet beschikbaar is op de Switch. Dit nieuws kwam van Twitter gebruiker itssimontime, die onderstaand beeld deelde:

Superhot is een First Person Shooter waarin tijd alleen beweegt als jij beweegt. Zij zijn met teveel en jij hebt te weinig ammunitie, dus je zult goed moeten timen waar je gaat staan, wie je overhoop schiet en wiens wapens je afpakt. En dat in slow-motion!

Patricia

Hallo daar! Mijn naam is Patricia en ik ben alweer 29 jaar oud. Ik hou van verhalen en ben een groot gedeelte van mijn tijd bezig deze te maken als zijnde tekeningen, tekst en games. Ik ben groot Nintendo fan sinds ik Pokémon Silver kreeg op mijn 11e verjaardag, en je kunt mij wakker maken voor games met unieke of excentrieke verhalen. Hoe gekker hoe beter!

Geef een reactie