Pokémon Sword en Shield krijgt een officiële guide

Voor mensen die alle Pokémon in Galar willen vangen!

Het ziet ernaar uit dat Pokémon Sword en Shield een officiële guide gaan krijgen bij hun release. Op Amazon verscheen het boek deze week in hun catalogus voor $24,99 en een releasedatum van 22 november 2019. Het boek zal tips bevatten voor beginnende spelers, hoe je de verschillende Gym Leaders moet verslaan, welke Pokémon je kan vangen in de Wild Areas en hoe je de Legendarische Pokémon kan vangen.

De officiële beschrijving van de guide is hieronder te lezen.

The official strategy guide from Pokémon for the Pokémon Sword and Pokémon Shield video games.

Get the tips you need for each part of your journey with the step-by-step walkthrough and hints in Pokémon Sword & Pokémon Shield: The Official Galar Region Strategy Guide. From your first experiences as a Trainer and all through your adventure, this guide will help you every step of the way!

Along the path, you’ll encounter different Gym Leaders to defeat, a vast Wild Area full of a variety of Pokémon, and mysteries of legendary proportions. But you’ll be ready for it all with this guide!

Officiële beschrijving

Ruben

Ik ben 23 jaar en van jongs af aan al een groot fan van Nintendo en hun games. Het is moeilijk om tussen de geweldige series favorieten te kiezen, maar de Mario-games hebben sinds jongs af aan een speciale plek in mijn hart.

2 gedachten over “Pokémon Sword en Shield krijgt een officiële guide

Geef een reactie