Nintendo ruilt toch geen oude Switch-consoles om

Toch niet zo’n goed nieuws voor kopers van het oude Switch-model.

Nintendo is stilletjes begonnen met de verkoop van de nieuwe versies van de Switch-hardware. Een tijd geleden werd bekend dat Nintendo een revisie van de Switch ging produceren met een energiezuinigere chip, die zou zorgen voor een betere batterijduur. Nieuwe tests laten zien dat games als The Legend of Zelda: Breath of the Wild nu wel meer dan vijf uur meegaan op één batterij.

Deze week kwam naar voren dat mensen die hun Switch-console voor 17 juli dit jaar hebben gekocht, deze blijkbaar voor het nieuwe model kunnen omruilen bij Nintendo. In een reactie tegen The Verge zegt Nintendo echter dat hier helemaal geen sprake van is. Volgens het bedrijf worden oude Switch-consoles, wanneer dan ook gekocht, niet ingewisseld voor het nieuwe model.

Bron

Ruben

Ik ben 23 jaar en van jongs af aan al een groot fan van gaming, met een voorliefde voor Nintendo. Er zijn maar weinig gameseries van Nintendo die ik niet gespeeld heb. Vroeger was ik een en al platform/adventure-games, nu heb ik een lichte voorkeur voor RPG's.

2 gedachten over “Nintendo ruilt toch geen oude Switch-consoles om

Geef een reactie