FictionSphere komt naar de Switch

Het doel is behaald!

De makers van het spel, Team Einherjar, opende recentelijk een Kickstarter met de hoop om genoeg donaties te krijgen om het spel te realiseren. Gelukkig was hun doel van twintigduizend dollar redelijk snel binnen en hebben ze naast hun doel ook nog een van hun verdere doelen behaald: een Nintendo Switch port. Wanneer FictionSphere precies naar de Nintendo Switch zal komen is nog niet bekend.

FictionSphere is platformer waarin je vaak je bovenkamer flink moet laten kraken. De stijl trekt zijn inspiratie uit klassieke games uit de jaren-90. Zo zie je in dit spel elementen van zowel Beat em ups, gallery shooters en natuurlijk platformers.

Bekijk de Kickstarter van FictionSphere hieronder :

Joey

Heyhey! Ik ben een 20-jarige jongen genaamd Joey. Ik ben heel creatief ingesteld, hou van tekeningen en volg een studie voor ICT Programmeren aan het hbo. Naast het schrijven bij Daily Nintendo sta ik ook nog bekend als PandyBearArt (www.instagram.com/PandyBearArt). Verder hou ik van gamen, anime en het horror-genre. Hoe darker hoe beter!.

Geef een reactie