Brunch Club komt deze maand naar de Switch

Heb je honger? Dan is deze game voor jou!

Het spel Brunch Club, van de publisher Yogscast en developer Foggy Box Games dook recentelijk op in de eShop. Brunch Club, a food frenzy game zal namelijk later deze maand op de Nintendo Switch verschijnen.

In Brunch Club speel je door verschillende levels vol met eten die geïnspireerd zijn door verschillende series en films. Speel zowel alleen als met je vrienden om zo de hoogste score te behalen in deze verschillende verrukkelijke levels.

Bekijk de trailer van Brunch Club hieronder :

Joey

Heyhey! Ik ben een 20-jarige jongen genaamd Joey. Ik ben heel creatief ingesteld, hou van tekeningen en volg een studie voor ICT Programmeren aan het hbo. Naast het schrijven bij Daily Nintendo sta ik ook nog bekend als PandyBearArt (www.instagram.com/PandyBearArt). Verder hou ik van gamen, anime en het horror-genre. Hoe darker hoe beter!.

Eén gedachte over “Brunch Club komt deze maand naar de Switch

Geef een reactie