Daily Nintendo

Jouw online Nintendo Magazine

[Prijsvraag] Win Wargroove voor de Nintendo Switch (verlopen)

Het meest besproken spel van de afgelopen weken.

Maak kans op deze geweldige strategische Switch-titel!

Maak kans op deze geweldige strategische Switch-titel!

Ben jij fan van strategische games? Bij Daily Nintendo maak jij nu kans op de zeer lovend ontvangen Wargroove voor de Nintendo Switch! De stijl van het spel doet wat denken aan de vroegere Advance Wars-games. Ook in deze turn-based strategische game ontdek je de landkaart en versla je je tegenstanders.

Lijkt deze game jou helemaal geweldig? We geven een digitale versie van de game weg. Wat moet je doen om kans te maken? Simpel! Reageer slechts op dit bericht en je doet automatisch mee. Meedoen kan tot en met 17 augustus 2019. Om te reageren heb je een account nodig op Daily Nintendo. Heb je deze nog niet? Maak ‘m hier (gratis) aan! Veel succes!

Redactionele crew alsmede moderators op de website van Daily Nintendo zijn uitgesloten van deelname. De winnaar wordt zo snel mogelijk na de laatste dag van deelname bekend gemaakt. Over de uitslag kan niet worden gecorrespondeerd. Reacties waarin specifiek wordt aangegeven dat iemand niet meedoet worden niet meegeteld.