Tetris 99 krijgt Fire Emblem-event

Een nieuwe crossover voor Tetris 99-spelers.

Het volgende in-game evenement voor Tetris 99 is aangekondigd. Van 23 tot 27 augustus zal de game in het teken staan van Fire Emblem: Three Houses. Net als in het Splatoon 2-event van een tijdje geleden kunnen spelers die in de onlinestand 100 punten of meer verzamelen, een speciaal Fire Emblem: Three Houses-thema vrijspelen voor permanent gebruik.

Dit is het vijfde speciale event voor Tetris 99. Eerder waren ook al evenementen met een GameBoy- en Splatoon 2-thema.

Ruben

Ik ben 23 jaar en van jongs af aan al een groot fan van Nintendo en hun games. Het is moeilijk om tussen de geweldige series favorieten te kiezen, maar de Mario-games hebben sinds jongs af aan een speciale plek in mijn hart.

3 gedachten over “Tetris 99 krijgt Fire Emblem-event

Geef een reactie