Nieuwe gameplay beelden van Rad

Ruim 22 minuten aan beelden van de nieuwe game van Double Fine en Bandai Namco.

Game Informer heeft een nieuwe video online gezet met beelden van de laatste versie van Rad. Deze 3D rogue-like komt volgende week naar de Switch. De beelden kun je hieronder bekijken.

RAD is een action rogue-like die zich afspeelt in een post-post apocalyptische wereld. Post-post? Jazeker, de mensheid is niet één, maar twee keer vergaan, en jij speelt in deze wereld een tiener die afdaalt in the Fallow. The Fallow is een constant veranderend radioactief verlaten landschap, en hier vind je het antwoord om deze stervende wereld te genezen.

Patricia

Hallo daar! Mijn naam is Patricia en ik ben alweer 29 jaar oud. Ik hou van verhalen en ben een groot gedeelte van mijn tijd bezig deze te maken als zijnde tekeningen, tekst en games. Ik ben groot Nintendo fan sinds ik Pokémon Silver kreeg op mijn 11e verjaardag, en je kunt mij wakker maken voor games met unieke of excentrieke verhalen. Hoe gekker hoe beter!

Geef een reactie