Live action Skyhill: Black Mist teaser trailer

Press any key to die.

Klabater en Mandragora Games hebben een nieuwe live action trailer online gezet van Skyhill: Black Mist. Deze horror-survival game staat gepland voor release op de Switch later dit jaar.

In Skyhill: Black Mist wordt je wakker in een enorm groot gebouwen en appartementen complex, het zogenoemde ” Skyhill”. Je dochter is ontvoerd en het gehele gebouw is overspoeld met angstaanjagende monsters en cultisten, voor wie jij natuurlijk een makkelijke prooi bent. Succes.

Patricia

Hallo daar! Mijn naam is Patricia en ik ben alweer 29 jaar oud. Ik hou van verhalen en ben een groot gedeelte van mijn tijd bezig deze te maken als zijnde tekeningen, tekst en games. Ik ben groot Nintendo fan sinds ik Pokémon Silver kreeg op mijn 11e verjaardag, en je kunt mij wakker maken voor games met unieke of excentrieke verhalen. Hoe gekker hoe beter!

2 gedachten over “Live action Skyhill: Black Mist teaser trailer

Geef een reactie