Coffee Talk komt volgend jaar naar de Switch

Bakkie doen?

Coffee Talk is een game waarbij je luistert naar andere mensen hun problemen terwijl ze, door jou, een warm drankje geserveerd krijgen. De game probeert alles zo menselijk mogelijk te houden, terwijl de cast zeker meer dan alleen mensen bevat.

Toge Productions heeft een paar uur geleden bekend gemaakt dat Coffee Talk volgend jaar beschikbaar gesteld zal worden op de Nintendo eShop. De game zal namelijk in januari uitgegeven worden. De exacte datum weten we echter nog niet.

Zie hieronder een kort overzichtje en de trailer van de game:

Coffee Talk is a game about listening to people’s problems and helping them by serving up a warm drink out of the ingredients you have in stock. It is a game that depicts lives as humanly as possible, while having a cast that is more than just humans.

Immerse yourself in the stories of alternative-Seattle inhabitants, ranging from a dramatic love story between an elf and a succubus, an alien trying to understand humans’ lives, and many others modern readers will find strongly echo the world around them.

Luciano

It's a secret to everybody!

Eén gedachte over “Coffee Talk komt volgend jaar naar de Switch

Geef een reactie