Daily Nintendo

Jouw online Nintendo Magazine

Lanceringstrailer Friday the 13th: The Game Ultimate Slasher Edition

Weet jij uit handen te blijven van seriemoordenaar Jason Voorhees?

Gisteren was het geen vrijdag maar wel de dertiende. Op die dag kwam Friday the 13th: The Game Ultimate Slasher Edition naar de Switch. Bekijk hier de lanceringstrailer.

Friday the 13th is niet een geheel nieuwe game. Op verschillende consoles was het spel eerder al te spelen. Het is wel de meeste uitgebreide versie. Zo zitten er verschillende DLC pakketten bij. Ook krijg je bij aankoop van de fysieke versie een mooie poster.

Het spel is gebaseerd op een filmreeks en dat zie je terug in bijna alles. Verschillende locaties uit de films zijn zeer precies nagemaakt. Ook de karakters die je tegenkomt doen denken aan de personageuit de films.

In Friday The 13th speel je met acht mensen tegelijk. Zeven van hen zijn tieners, de ander is de seriemoordenaar Jason Voorhees. De tieners moeten proberen zo lang mogelijk te overleven, te ontsnappen of om Jason uit te schakelen. Terwijl Jason als enige doel heeft om zo veel mogelijk slachtoffers te maken.

Verschillende speelstanden zitten in het spel. Zo heb je een single player verhaalmode die, zeker met de DLC, aardig uitgebreid is. Verder heb je natuurlijk een multiplayer mode waarbij je het tegen vrienden op kan nemen. Dit kan zowel online als offline. Ook is het mogelijk om te spelen tegen computer tegenstanders zodat je ook onderweg de multiplayer speelstand kan gebruiken.

Bekijk hieronder de lanceringstrailer van het gisteren uitgekomen spel. Ga jij het in huis halen? Laat het ons weten in de reacties.