Jouw online Nintendo Magazine

Vambrace: Cold Soul krijgt releasedatum

Nog deze maand kunnen we aan de slag met de game.

Nog deze maand kunnen we aan de slag met de game.

Headup Games  heeft de releasedatum vrijgegeven van Vambrace: Cold Soul, welke onlangs is aangekondigd voor de Nintendo Switch. De game is een avonturenspel met RPG-elementen en heeft vrij veel weg van spellen als Darkest Dungeon, dat betekent dus een flink pittige moeilijkheidsgraad maar ook een systeem waarbij je om en om aanvalt. De game kenmerkt zich onder andere door een Koreaanse visuele stijl.

Vambrace: Cold Soul zal vanaf 29 augustus verkrijgbaar zijn in de Nintendo Switch eShop. Deze versie kent een aantal verbeteringen ten opzichte van de PC-versie welke vorig jaar al verscheen. Een eerder verschenen trailer kun je hieronder nog eens bewonderen.