Daily Nintendo

Jouw online Nintendo Magazine

Anode komt dit weekend naar Nintendo Switch

Dit arcade en puzzelspel zal je deze week al kunnen spelen op de Switch!

Dit arcade en puzzelspel zal je deze week al kunnen spelen op de Switch!

Het arcade puzzelspel Anode is onderweg naar Nintendo Switch. Dit maakte Kittehface Software bekend. De release van het spel staat gepland voor 17 augustus.

Gekleurde blokken vallen en blijven vallen. Draai ze om en laat ze zakken. Sneller en sneller zal je de stokjes naast elkaar moeten leggen, om zo linken te leggen tussen gelijke kleuren en de gaten op te vullen. Raak een blok aan met een detonator en de volledige keten explodeert. De blokken boven hen landen, een andere detonator wordt geraakt en ook deze keten is weg, dan nog een andere… .

Anode herintroduceerd het klassieke vallende-blokken puzzel genre, maar dan met een nieuwe twist en nieuwe uitdagingen! Link blokken heen en weer doorheen elkaar. Match schuine koppelingen om een keten te creëren van verschillende kleuren. Verdien items en gebruik deze om jouw veld leeg te maken. Speel Mission Mode en versla random gegenereerde objectieven voor extra uitdaging. Post je scores op leaderboards en kijk hoe hoog jij scoort.

Nodig een vriend uit en ontdek de hectische competitie. Vorm lange ketens om te versturen naar de kant van je tegenstander, of gebruik offensieve items om hen helemaal van de kaart te brengen. Dit alles met een pulserende soundtrack op de achtergrond, met muziek die steeds intenser wordt!

Anode zal zaterdag te koop zijn voor 3,49 euro in de eShop.