Astral Chain krijgt Japanse reclame

Met de naderende release is een verse Japanse trailer opgedoken.

Voor wie er naar uitkijkt om aan de slag te gaan met de aankomende Switch-titel Astral Chain is het wachten bijna voorbij. Vanaf 30 augustus kun je namelijk al aan de slag met deze titel. Onderstaande reclame brengt de game nog eens in beeld. In deze video van net geen minuut, zien we vooral veel gameplay beelden langskomen.

Astral Chain speelt zich af in de Ark, een multiculturele stad in de nabije toekomst, en de laatste veilige plek in het land. Het spel biedt gameplay die het onderzoeken van mysteries combineert met vechten. De wereld wordt constant aangevallen door gevaarlijke wezens, die uit poorten van een andere dimensie verschijnen. Normale politie-eenheden zijn hier niet tegen opgewassen, en een speciale eenheid wordt in het leven geroepen, de Neuron. Deze eenheid vecht samen met speciale wapens, Legions genaamd, waarmee zij de monsters kunnen verslaan.

Geef een reactie