Veel nieuwe Destiny Connect beelden

Na de enkele trailer hier en daar is er nu een video gevuld met gameplaybeelden beschikbaar.

NIS America heeft in hun meest recente livestream het spel Destiny Connect eens flink in het zonnetje gezet. Zo hebben ze maar liefst anderhalf uur aan beelden getoond vol met verschillende mechanics, karakters en nog veel meer.

In dit 3D-spel reis je door de tijd samen met je robot en kom je in zowel heden als in het verleden personages tegen die je zullen helpen op je reis. Als je in de problemen komt op je avontuur, heb je natuurlijk je robot nog. Met behulp van een reeks transformaties kan hij je helpen tegen groepen kwaadaardige wezens.

Bekijk de livestream van Destiny Connect hieronder :

Ruben

Ik ben 23 jaar en van jongs af aan al een groot fan van Nintendo en hun games. Het is moeilijk om tussen de geweldige series favorieten te kiezen, maar de Mario-games hebben sinds jongs af aan een speciale plek in mijn hart.

Geef een reactie