The Pokemon Company retailomzet van $2,98 miljard in 2018

Met dank aan Pokémon GO, Pokémon Let’s GO en Detective Pikachu.

In de laatste uitgave van het tijdschrift License Global is onthult dat The Pokémon Company in 2018 een omzet van $2,98 miljard had op zijn retailverkopen. Daarmee is het bedrijf op de 23ste plek beland qua totale omzet in de merchandise-verkopen categorie.

Volgens License Global is de hoge omzet te danken aan aan het blijvende succes van Pokémon GO en Pokémon Let’s GO. Daarnaast heeft het bedrijf veel extra merchandise verkocht dankzij het succes van de Detective Pikachu-film.

Bron

Ruben

Ik ben 23 jaar en van jongs af aan al een groot fan van Nintendo en hun games. Het is moeilijk om tussen de geweldige series favorieten te kiezen, maar de Mario-games hebben sinds jongs af aan een speciale plek in mijn hart.

Eén gedachte over “The Pokemon Company retailomzet van $2,98 miljard in 2018

Geef een reactie