Sword Art Online: Fatal Bullet Complete Edition launch trailer

De third-person shooter RPG hybrid komt tot leven op de Switch!

Sword Art Online: Fatal Bullet Complete Edition is sinds vrijdag beschikbaar op de Switch. Om dat te vieren heeft Bandai Namco een launch trailer online gezet, die je hieronder kunt bekijken.

De Sword Art Online: Fatal Bullet Complete edition bevat, naast de main game, ook de drie DLC packs die voor de game uitgekomen zijn. Fatal Bullet speelt zich af in de gelijknamige VRMMORPG die geïntroduceerd werd in de Sword Art Online II anime. Spelers creëren hun eigen personage en ontmoeten later andere personages uit de anime.

Patricia

Hallo daar! Mijn naam is Patricia en ik ben alweer 29 jaar oud. Ik hou van verhalen en ben een groot gedeelte van mijn tijd bezig deze te maken als zijnde tekeningen, tekst en games. Ik ben groot Nintendo fan sinds ik Pokémon Silver kreeg op mijn 11e verjaardag, en je kunt mij wakker maken voor games met unieke of excentrieke verhalen. Hoe gekker hoe beter!

Geef een reactie