Daily Nintendo

Jouw online Nintendo Magazine

No Man’s Sky ontwikkelaar geïnteresseerd naar mogelijkheden van Switch

No Mans Sky
“It’s super interesting. I love the Switch."

“It’s super interesting. I love the Switch.”

No Man’s Sky is een game over het ontdekken en overleven in een oneindig “procedurally generated” universum. De game kwam in 2016 uit en had toen een nogal dramatische start met bugs, weinig inhoud en onvervulde beloftes. Hello Games is de game echter blijven updaten, en de negatieve reacties zijn sindsdien langzaam omgezet naar positieve.

Omdat Hello Games heeft aangegeven nog lang niet klaar te zijn met de game vragen sommigen zich af of er misschien plannen zijn om de titel naar de Switch te brengen. Directeur Sean Murray heeft in een interview met Game Informer aangegeven absoluut open te staan voor het idee. Hij zou geïnteresseerd zijn in wat er allemaal mogelijk is met de Switch, maar voegde er wel snel aan toe dat ze nu eerst gefocust zijn op andere dingen.

“It’s super interesting. I love the Switch. We’re obviously very focused on what we’re doing right now, but we have done a lot of work for PSVR to optimize the game. So I’d be interested to see what’s possible. But at the moment, we’re just very focused on what we’re doing right now.”

Zou jij No Man’s Sky op de Switch willen zien? Laat hieronder een berichtje achter!