Nihon Falcom praat met verschillende ontwikkelaars over nieuwe ports

Mogelijk toch meer games van de ontwikkelaar naar de Switch.

Vorige week berichtten we dat Nihon Falcom president Toshihiro Kondo vertelde dat het bedrijf het lastig vindt games naar de Switch te brengen, omdat ze niet veel ervaring met het systeem hebben en willen focussen op hun grotere fanbase bij de PlayStation 4. Nu schijnt echter dat het bedrijf op dit moment discussieert met andere ontwikkelaars om ports van Nihon Falcom-games naar de Switch te brengen.

Kondo zei het volgende tegen de website DualShockers:

“We hebben gesprekken met meerdere uitgevers over mogelijke Switch-games, maar ik kan je nog niets concreets zeggen of vertellen of het gaat gebeuren of niet.”

Toshihiro Kondo, president Nihon Falcom

Bron

Ruben

Ik ben 23 jaar en van jongs af aan al een groot fan van Nintendo en hun games. Het is moeilijk om tussen de geweldige series favorieten te kiezen, maar de Mario-games hebben sinds jongs af aan een speciale plek in mijn hart.

Geef een reactie