Nieuwe Power Rangers: Battle for the Grid Lord Zedd beelden

Nieuwe beelden zijn opgedoken van het nieuwe DLC-personage Lord Zedd

Power Rangers: Battle for the Grid is een modern kijkje op de Power Ranger franchise. In dit spel vechten verschillende personages uit de Power Rangers-serie tegen elkaar in een reeks bekende plaatsen. Dankzij een gestroomlijnd gevechtssysteem is dit spel zowel voor de beginners als de gevorderden geschikt.

Naast de originele 14 personages, word er als DLC een nieuw personage toegevoegd : Lord Zedd. Dit personage zat in Power Rangers : Mighty Morphin en noemde zichzelf de “Emperor of Evil”.

Bekijk de gameplaybeelden van dit nieuwe personage hieronder:

Ruben

Ik ben 23 jaar en van jongs af aan al een groot fan van Nintendo en hun games. Het is moeilijk om tussen de geweldige series favorieten te kiezen, maar de Mario-games hebben sinds jongs af aan een speciale plek in mijn hart.

Eén gedachte over “Nieuwe Power Rangers: Battle for the Grid Lord Zedd beelden

Geef een reactie