Nieuwe groene Joy-Con onthult

Een dubbele, groene exclusieve Joy-Con komt eraan.

Nintendo heeft een nieuwe set Joy-Con onthult voor de Verenigde Staten. Een dubbele groene Joy-Con zal daar vanaf 28 oktober verkrijgbaar zijn. Vooralsnog lijkt het erop dat de Joy-Con-set exclusief bij Best Buy te verkrijgen is. Het is daarom niet duidelijk of de set in de toekomst naar andere winkels of zelfs Europa komt.

De nieuwe set Joy-Con-controllers is vanaf nu te pre-orderen bij Best Buy en verschijnt op 28 oktober 2019, net op tijd voor de release van Luigi’s Mansion 3.

Ruben

Ik ben 23 jaar en van jongs af aan al een groot fan van Nintendo en hun games. Het is moeilijk om tussen de geweldige series favorieten te kiezen, maar de Mario-games hebben sinds jongs af aan een speciale plek in mijn hart.

3 gedachten over “Nieuwe groene Joy-Con onthult

Geef een reactie