Daily Nintendo

Jouw online Nintendo Magazine

Turok 2 krijgt geen multiplayer op Switch

Turok 2 kan je enkel in je eentje spelen.

Gisteren verscheen de Nintendo 64 klassieker Turok 2 op de Switch. Helaas ontbreekt er een belangrijk aspect: multiplayer!

De eerste Turok game zagen we in maart dit jaar al naar de Switch komen. Het tweede deel verscheen gisteren. Als je er lang naar uitgekeken hebt zou je best teleurgesteld kunnen zijn. Veel mensen die het spel gisteren meteen hebben gedownload kwamen voor een nare verrassing te staan.

Het spel heeft, in tegenstelling tot het origineel, geen multiplayer optie. Waarom deze mogelijkheid ontbreekt is niet duidelijk. Toen NightDrive gevraagd werd waarom het ontbrak gaven ze het volgende antwoord.

“Multiplayer is not in at this time. While we can’t address specific features or issues, we are planning on continuing to support and update this title as we do with all Nightdive games.”

NightDrive, ontwikkelaar van Turok 2

Hoewel ze niks beloven is het dus mogelijkheid dat een multiplayer optie later nog wordt toegevoegd. Tot die tijd zal je het met enkel de singleplayer moeten doen. Daarin neem je het op tegen 35 verschillende soorten vijanden. Om deze te verslaan heb je meer dan 20 verschillende wapens en kom je in zes verschillende gebieden. In onderstaande video kan je al wat gameplay zien van deze titel.

Ben je iemand die liever fysieke games verzamelt. Dan moet je nog even geduld hebben. Limited Run Games heeft al bekend dat ze zowel Turok als Turok 2 fysiek uit zullen gaan brengen. Ga jij Turok 2 in huis halen of vind je het gebrek aan multiplayer een te groot gemis? Laat het ons weten in de reacties.