Daily Nintendo

Jouw online Nintendo Magazine

Nintendo Minute stoomt je klaar voor een nieuw schooljaar

Heb jij alles al in huis?

Hoewel de zomervakantie voor sommigen pas net begonnen is zijn er ook al weer mensen die bijna moeten beginnen. In Nintendo Minute zorgen Kit en Krysta dat je helemaal klaar bent voor het nieuwe jaar.

Iedere week publiceert Nintendo een “Nintendo Minute” video. De medewerkers Kit en Krysta laten dan wat zien over Nintendo. Soms gaat het over een nieuw spel, soms over hele andere dingen. Vandaag dus een aflevering over schoolspullen.

In onderstaande video laten ze diverse dingen zien die handig zijn voor het nieuwe schooljaar. Het leuke is dat je al deze dingen zelf kan gaan maken. Het is dus niet nodig om naar Amerika te vliegen om deze spullen te halen. Met deze tips kan je helemaal zelf aan de slag! Ook de benodigde materialen zijn in Nederlandse winkels prims verkrijgbaar.

Aan de slag met Kit en Krysta!

Met een regenachtig weekend voor de boeg kan het een goed moment zijn om jezelf vast ‘school klaar’ te maken. Wat vind jij van de ideeën die Kit en Krysta hebben? Heb jij zelf misschien nog goede ideeën voor andere Daily Nintendo’ers? Laat het ons weten in de reacties. Op die manier kan iedereen weer vol enthousiasme aan een nieuw schooljaar beginnen!