Daily Nintendo

Jouw online Nintendo Magazine

Activision kijkt naar nieuwe content voor Crash en Spyro Trilogy Reignited

Spyro Reignited logo
Mogelijk komen er in de toekomst ook nieuwe remasters.

Mogelijk komen er in de toekomst ook nieuwe remasters.

De remasters lijken het goed te doen bij Activision. Het bedrijf bracht daar de afgelopen tijd drie versies van uit te weten Crash Bandicoot N Sane Trilogy, Crash Team Racing: Nitro-Fueled en Spyro Trilogy Reignited. Alle drie de titels zijn ook voor de Switch verschenen of komen daar nog voor uit. Voor Activision doen de spellen het goed genoeg om te kijken naar het uitbrengen van nieuwe content. Tijdens de meest recente call met investeerders, heeft het bedrijf aangegeven nieuwe content te willen uitbrengen voor deze remasters.

Mogelijk blijft het daar niet bij, Activision kijkt ook naar de mogelijkheid om meer remasters uit te brengen in de toekomst. Om welke titels het dan gaat is niet bekend. Van welke spellen van Activision zou jij graag een remaster willen zien?