Twee nieuwe NES-titels bekend gemaakt voor Nintendo Switch Online

Welke twee klassiekers worden er deze maand toegevoegd?

Elke maand worden er door Nintendo een aantal NES-spellen voor Nintendo Switch Online-leden beschikbaar gesteld, en zo natuurlijk ook weer in de maand augustus. Vanaf 21 augustus kunnen we aan de slag met Kung-Fu Heroes en Vice: Project Doom. Met deze aankomende titels meegeteld zijn er inmiddels al 48 titels speelbaar uit het NES-tijdperk.

De eerste titel die later deze maand speelbaar zal zijn is Kung-Fu Heroes. Dit spel kwam in 1986 voor het eerst naar de NES. In deze game kies je uit één van de twee karakters, Jacky of Lee. In Kung-Fu Heroes is het de bedoeling om zoveel mogelijk vijanden te verslaan om zo via een deur de zaal te verlaten.

De tweede titel die toegevoegd gaat worden is Vice: Project Doom, welke uitkwam in 1991. In deze side-scrolling game zal het ene level centraal staan aan het rijden en de andere levels juist weer aan het schieten.

Heb je nog nooit van deze NES-games gehoord? Bekijk dan de onderstaande video om een impressie te krijgen:

Welke titels zie jij graag in de toekomst verschijnen? Laat het ons weten in de reacties.

Eén gedachte over “Twee nieuwe NES-titels bekend gemaakt voor Nintendo Switch Online

Geef een reactie