Daily Nintendo

Jouw online Nintendo Magazine

Twee nieuwe NES-titels bekend gemaakt voor Nintendo Switch Online

Welke twee klassiekers worden er deze maand toegevoegd?

Welke twee klassiekers worden er deze maand toegevoegd?

Elke maand worden er door Nintendo een aantal NES-spellen voor Nintendo Switch Online-leden beschikbaar gesteld, en zo natuurlijk ook weer in de maand augustus. Vanaf 21 augustus kunnen we aan de slag met Kung-Fu Heroes en Vice: Project Doom. Met deze aankomende titels meegeteld zijn er inmiddels al 48 titels speelbaar uit het NES-tijdperk.

De eerste titel die later deze maand speelbaar zal zijn is Kung-Fu Heroes. Dit spel kwam in 1986 voor het eerst naar de NES. In deze game kies je uit één van de twee karakters, Jacky of Lee. In Kung-Fu Heroes is het de bedoeling om zoveel mogelijk vijanden te verslaan om zo via een deur de zaal te verlaten.

De tweede titel die toegevoegd gaat worden is Vice: Project Doom, welke uitkwam in 1991. In deze side-scrolling game zal het ene level centraal staan aan het rijden en de andere levels juist weer aan het schieten.

Heb je nog nooit van deze NES-games gehoord? Bekijk dan de onderstaande video om een impressie te krijgen:

Welke titels zie jij graag in de toekomst verschijnen? Laat het ons weten in de reacties.