Daily Nintendo

Jouw online Nintendo Magazine

Super Rare Games komt met Two Tribes 2001-2019 Mega Pack naar de Switch

18 jaar geschiedenis van Two Tribes in de schijnwerpers.

18 jaar geschiedenis van Two Tribes in de schijnwerpers.

Super Rare Games heeft vandaag een unieke samenwerking met Two Tribes onthuld waarbij een nieuwe fysieke release is aangekondigd. Het gaat hier om het Two Tribes 2001-2019 Mega Pack welke binnenkort naar Nintendo’s hybride console komt.

Deze release staat in het teken van 18 jaar geschiedenis van Two Tribes en bevat onder andere veel informatie over hun games. Het Mega Pack zal vanaf donderdag 15 augustus te koop zijn op de website van Super Rare Games.

Het Two Tribes 2001-2019 Mega Pack bevat de Toki Tori Collection en RIVE: Ultimate Edition limited editions , samen met een boekje over de geschiedenis van Two Tribes. Het pakket bevat 2 cartridges die elk 3 games bevatten. Dit pakket wordt zeer gelimiteerd met slechts 3000 exemplaren. Beide cartridges verschijnen ook los. hiervan komen slechts 2000 stukes beschikbaar. Hieronder staat gespecificeerd wat je op welke cartridge mag verwachten:

  • Cart 1 – Toki Tori Collection : Toki Tori 1, Toki Tori 2+, Toki Tori Game Boy Colour Version
  • Cart 2 – RIVE: Ultimate Edition : RIVE, Swap This!, A demo for the unreleased Three Tribes