Still There komt naar de Switch

De psychologische adventure game verschijnt deze herfst op de Switch.

Ontwikkelaar Iceberg Interactive en GhostShark Games hebben aangekondigd samen te werken aan een nieuwe sci-fi psychologische adventure game, genaamd Still There. Het zal ergens deze herfst op de Switch moeten verschijnen. De trailer kun je hieronder bekijken.

Still There speelt zich af op de verafgelegen Bento ruimte-vuurtoren waar nooit wat gebeurd en dagen in elkaar over vloeien. Tot Karl op een dag een mysterieus radio bericht oppikt. Houd je vuurtoren in optimale conditie terwijl je je verleden probeert te ontwijken, keuzes moet maken in noodsituaties, gesprekken begint met de artificiële intelligentie aan boord en de perfecte Italiaanse koffie probeert te maken.

Patricia

Hallo daar! Mijn naam is Patricia en ik ben alweer 29 jaar oud. Ik hou van verhalen en ben een groot gedeelte van mijn tijd bezig deze te maken als zijnde tekeningen, tekst en games. Ik ben groot Nintendo fan sinds ik Pokémon Silver kreeg op mijn 11e verjaardag, en je kunt mij wakker maken voor games met unieke of excentrieke verhalen. Hoe gekker hoe beter!

2 gedachten over “Still There komt naar de Switch

Geef een reactie