Nieuwe trailer The Alliance Alive HD Remastered

De game komt in oktober naar de Switch!

FuRyu heeft vandaag een nieuwe trailer online gezet van The Alliance Alive HD Remastered, de Switch port van de gelijk genaamde 3DS game. De trailer kun je hieronder bekijken.

The Alliance Alive vertelt het verhaal van negen personages, dat zich afspeelt op een continent geregeerd door magische wezens en verdeeld door de effecten van “distortion” Het verhaal switcht regelmatig tussen deze 9 personages, waardoor je verschillende omgevingen en perspectieven voorgeschoteld krijgt. De game komt op 11 Oktober naar de Switch

Patricia

Hallo daar! Mijn naam is Patricia en ik ben alweer 29 jaar oud. Ik hou van verhalen en ben een groot gedeelte van mijn tijd bezig deze te maken als zijnde tekeningen, tekst en games. Ik ben groot Nintendo fan sinds ik Pokémon Silver kreeg op mijn 11e verjaardag, en je kunt mij wakker maken voor games met unieke of excentrieke verhalen. Hoe gekker hoe beter!

Geef een reactie