Daily Nintendo

Jouw online Nintendo Magazine

XIII remake komt pas in 2020

Nog even geduld dus!

Eerder dit jaar maakte Ubisoft bekend te werken aan een XIII remake voor de Switch. Dit spel zou dit jaar nog uitkomen. Vandaag werd bekend dat we toch wat langer moeten wachten.

XIII is een first-person shooter die oorspronkelijk uitkwam in 2003. Het spel verscheen toen onder andere op de Nintendo GameCube. Dit jaar zou er dus een remake verschijnen die naar de Switch zou komen. Helaas werd vandaag bekend dat het spel wat langer op zich laat wachten.

Wat de reden van de vertraging is werd niet bekend gemaakt. Ook wordt er geen concrete datum gegeven wanneer we het spel nu kunnen verwachten. Met een beetje geluk zien we het spel in januari of februari. Deze twee maanden lijken nog weinig (grote) titels te bevatten voor de Switch.

Van de andere kant zouden we het spel ook pas in het najaar van 2020 kunnen gaan zien. Omdat we niet weten wat de reden van de vertraging is kunnen we moeilijk inschatten wat Ubisoft zal doen.

Onderstaande trailer werd vrijgegeven toen bekend werd dat er een remake van het spel zou komen. De datum die daarin genoemd wordt is dus niet meer actueel.

Hoop jij dat dit spel snel naar de Switch komt? Of word je van onderstaande trailer sowieso niet zo warm? Laat het ons weten in de reacties.